#227 söndag, sista augusti

Och jag har jobbat min sista arbetsdag på de ena jobbet idag.. Valde intr själv att gå men hade inget val, mer än så tänker jag inte skriva här.. Men är otroligt besviken på den handlingen.

Men har iallafall hotellet kvar så någon inkomst kommer jag ha. Ringde vårdcentralen förut idag så dem ska ringa imorgonbitti vid 8.20 då ja fått nageltrång sen jag slog i tån och (detaljerad äcklig info!!) pga min sjukdom och mediciner suger allt som har med att läka så ist för att försöka läka det som skedde och "reparera" har det blivit ett nageltrång och en sjukligt smärtsam tå som vätskar, varar osv vid springan mellan tå å hud, ush.

Så hoppas på att få komma dit redan imorgon så dem kan göra något åt det för det gör så ont så vill bara typ amputera hela foten!

Men har inget mer att skriva, så ska avrunda och sova då jag är så trött som jag alltid är då jag jobbat.
Ciao:*
/avslutsfrullen på jobbet idag.


#226 jobb.

Eller snart, börjar vid 14.00 så ska snart börja röra mig mot jobbet. Börjar närma mig slutspurten på detta idiotiska jobb så ska bli skönt att slippa skiten när man fått se/höra hur de egentligen ligger till, ush.

Slutar vid ca sju ikväll så då blir det väl hem och slöa i sängen då jag iprincip alltid är slut efter jobbet.
Men ska avrunda och fixa det sista så ska jag försöka komma ihåg att skriva hör ikväll.
Ciao:*
/bild från igår.


#225 ont.

Sjukdomen har tagit en tvär vändning.. Från att iprincip fungera felfritt till att kroppen värker, knäna låser sig allt pga att det har gått till kyligt blixtsnabbt. Fryser dagligen påväg till jobbet och på jobbet, igår var det hemskt var ca 9c hela dagen liksom..

Men hoppas den ställer om sig snart så det blir någon ordning igen. Men aja, käkade middag ute idag med E och drack gott till, så det var verkligen trevligt.
Så har jag precis lagt mig i sängen efter att kollat på idol och ph, och nu snapchatar jag med F och så ska jag snart sova.
Men skriver imorgon igen då jag kommer hinna bättre då ja har stäningen.
Ciao:*